Avd. 5: Resultater 11.runde: Steinkjer banket Mosjøen IL 8-2, Orkla FK 1-1 borte mot RBK2

384
RBK2 v Orkla FK endte 1-1. Her header Orkla FKs kaptein, Steinar Gjersvoll, ballen unna. Foto: Orkla FK

Orkla FK spilte 1-1 borte mot RBK2, mens Steinkjer banket Mosjøen IL hele 8-2.

OBS: Neste serierunde blir kun oppdatert med kampresultater grunnet sommerferiepause for undertegnede, men fra 13.serierunde (22.-26.juli) er vi tilbake med kampanalyser/fakta m.m.

Resultater 11.serierunde:

21/6: Steinkjer – Mosjøen IL: 8-2

Hjemmelagets spiller og 2-målsscorer, Thomas Sletvold, har følgende kampanalyse:En kamp hvor resultatet sier seg selv. Vi var mange hakk bedre enn Mosjøen. Slipper til to enkle mål, og det er litt ergerlig. Men ellers en meget bra prestasjon å score 8 mål og skape 16 gode målsjanser, avslutter Sletvold til fotballnerd.no

22/6: Mo IL – Molde 2: 0-2

Fakta: Mo ILs Niklas Bakksjø, fikk rødt kort i det 90 min etter å ha pådratt seg to gule kort i kampen.

Hjemmelagets spiller, Niklas Bakksjø, har følgende kampanalyse:En kamp hvor vi slipper inn 2 billige mål på 3 sjanser. Vi har store sjanser selv, og i hele 2.omg har vi trykk på Molde hvor de nesten ikke får låne ballen. Dessverre for vår del ville ikke ballen inn i mål, og vi taper dermed. Surt tap hvor vi føler vi hadde fortjent mer, avslutter Bakksjø til fotballnerd.no

23/6: Rosenborg 2 – Orkla: 1-1

Fakta: Orkla FK spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen i en kamp der toppscorer for Orkla FK, Erik Bjørkli Helgetun, scoret sitt 11. seriemål og topper dermed toppscorerstatistikken sammen med Jonas Tømmerdal Frøner, Sverresborg

23/6: Strindheim TF – Tillerbyen: 2-1

24/6: Stjørdals-Blink – Junkeren: 3-3

Fakta: Ivar Johannes Jakobsen Unhjem scoret hatrick for Junkeren da laget spilte 3-3 borte mot Stjørdals-Blink. Hjemmelaget ledet 3-0 ved pause, men Unhjem fikset et poeng med sine 3 scoringer i 2.omg! Junkeren spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra hjemmelagets spiller, Jørgen Sollihaug: – Fra å spille årets beste omgang går vi til å spille de dårligste 20 minuttene på lang lang tid. Full kontroll i 65-70 minutter. Junkeren hadde gitt opp. Her var det om å begrense tapet. Og det var vel nok til å overbevise oss om at dette skulle gå fint. Så finner Junkeren plutselig oppskrifta. Tre ganske like angrep som til slutt ender med mål, og vipps så står det 3-3. Siste 10 minuttene kunne endt med scoring begge veier. Kudos til Junkeren som på utrolig vis kommer tilbake her, men Blink burde avgjort dette mange ganger før 3-1-målet kom. Helt natta det vi gjør siste 20. Opp i ringa til helga for å avslutte vårsesongen med stil, avslutter Sollihaug

24/6: Træff – Verdal: 2-0

Hjemmelagets keeper, Sivert Viken Beinset, har følgende å si om kampen:En forholdsvis jevn kamp, men hvor vi egentlig bare ble gradvis bedre utover i kampen. Førsteomgang bar preg av tøffe dueller, og vi fikk aldri etablert noe spill på deres halvdel. Verdal var farlig frempå ved et par anledninger. I andreomgang slapp vi til mindre og skapte mer, 2-0 er derfor et greit resultat, avslutter Beinset til fotballnerd.no

Kaptein på Verdals lag, Hans Kristian Nordvoll, har følgende å si:En vanskelig bortekamp som ble som forventet. Kriging, tøffe dueller, høy temperatur og to lag som ville mye. Verdal var nærmest i første omgang og burde tatt ledelsen noen min. før pause. Etter pause fortsetter kampen litt i samme spor, men Træff kommer mer og mer inn i kampen med sine lange oppspill og smarte løp i bakrom. Tilslutt virker resepten og 1-0 er et faktum, Verdal med flere nestenmuligheter, men sliter med innleggskvaliteten og uttellingen foran mål. Træff går opp til 2-0 etter et uheldig tilbakespill på akrobatisk vis fra en Verdal-spiller og kampen er i realiteten punktert. Verdal holder trykket oppe, men greier aldri å slå tilbake. En kamp som ble symptomatisk for et lag rimelig langt unna flytsonen, avslutter Nordvoll til fotballnerd.no

24/6: Sverresborg – Kolstad: 3-1

Fakta: Sverresborg har 3 seirer på rad og er nå over streken og på sikker grunn.

Hjemmelagets toppscorer og målscorer mot Kolstad, Jonas Tømmerdal Frøner, kommer med følgende kampanalyse:Ny solid kamp av oss! Deilig med 3 strake seire! Føler vi styrer stort sett hele kampen, men har en svak periode i starten av andre omgang da Kolstad får inn en redusering. Leder 2-0 til pause etter glimrende scoringer av Sindre Ohrstrand og Jonas Næss Nilsen. I tillegg er vår keeper Christian Grindvold fantastisk god når han redder straffe. I 2.omgang kommer vår eminente venstreback Martin Willumsen på et flott løp inn i Kolstads 16-meter og blir felt. Jeg setter straffen og vi vinner 3-1. Tillerbyen borte på torsdag er siste kamp før ferien og vi går for en ny 3-poenger!, avslutter Frøner til fotballnerd.no

Tabellen viser Stjørdals-Blink på topp med 26 poeng mens Strindheim TF ligger 6 poeng bak på 2.plassen. RBK2, Mo IL, Orkla FK og Mosjøen IL ligger under streken med 10-11 poeng.

Toppscorere: Jonas Tømmerdal Frøner, Sverresborg & Erik Bjørkli Helgetun, Orkla FK, har begge 11 mål