Avis: Newcastle interesserte i å låne Chelsea-stopper

176

Newcastle United skal være interesserte i å låne Chelseas midtstopper Fikayo Tomori, skriver lokalavisen The Northern Echo.

Avisen beretter at Newcastles økonomiske situasjon ikke tillater permanente signeringer i januar. Klubben er dermed avhengigv av låneavtaler om troppen skal forsterkes.

Et av alternativene skal være Chelseas Fikayo Tomori. Midtstopperen spilte 15 Premier League-kamper for Chelsea forrige sesong, men har kun fått én omgang mot Liverpool i serien etter sommeren.

Les også: Sørloth med straffebom da Leipzig slo Bielefeld

- Annonse -

Etter Thiago Silvas ankomst har situasjonen ikke bedret seg for Tomori. Selv i brasilianerens fravær mot nettopp Newcastle forrige helg fikk han ingen plass i kamptroppen.

The Telegraph har tidligere berettet at Chelsea ønsker å sende Tomori på lån i januar. Om 22-åringen ender opp i Newcastle, konkurrerer han med Jamal Lascelles, Federico Fernández, Fabien Schär og Ciaran Clark om en av plassene i midtforsvaret.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -