Bayern utnyttet Dortmunds feilskjær i gullkampen

146

Bayern München herjet med Borussia Mönchengladbach på bortebane og vant til slutt med sifrene 1-5. Dermed er det bare målforskjellen som skiller de to lagene i gullkampen.

Etter Borussia Dortmunds noe overraskende tap i bortekampen mot Augsburg (fredag), kunne Bayern München med seier over Borussia Mönchengladbach, virkelig gjøre kampen om gullet ekstremt spennende. Det var noe de også benyttet seg ekstremt godt av. Laget fra München trengte bare ett minutt før Javi Martinez sendte ballen opp i vinkelen med et hodestøtt etter en corner fra Joshua Kimmich.

Ti minutter senere la Thomas Müller på til 0-2 etter han satt en retur fra Borussia Mönchengladbach målvakten Yann Sommer. Serge Gnabry kunne ha øket til 0 -3, men avslutningen sto ikke til toppkarakterer på børsen, etter et finfin innlegg fra venstre. Åtte minutter før pausesignalet fikk vertene en redusering ved Lars Stindl.

Andre omgang var ti minutter gammel når Robert Lewandowski sendte Bayern opp i 1-3. Etter et bra angrep fra gjestene, var det enkelt for polakken. Hjemmelaget kom mer inn i kampen etter scoringen til Robert Lewandowski, men det skulle vise seg at det var en situasjon Serge Gnabry utnyttet godt når han scoret 1-4 målet. På overtiden satt Robert Lewandowski en straffe, til 1-5 for Bayern München. Noe som betyr at Bayern har alt i sine egne hender.