Beckham: Jeg elsker Carlo

286

David Beckham har svært høye tanker om den tidligere Bayern München-treneren Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti ble sparket som Bayern München-trener i forrige uke da «Die Roten» gikk på en skikkelig, stjernesmell ovenfor Paris Saint-Germain i Champions League. Den 58 år gamle treneren ble kritisert for å ikke benytte Arjen Robben, Franck Ribery og Mats Hummels.

Imidlertid er David Beckham, stor beundrer av italieneren som han spilt under i AC Milan, er ikke enig ovenfor kritikken av den italienske treneren. Den tidligere stjernespilleren mener dermed at Ancelotti er den beste treneren i verden.

– Jeg elsker Carlo – Carlo er den beste i hodet mitt, sier David Beckham ifølge Goal.com.

- Annonse -

– Han er en av de mest utrolige trenerne, og en av de mest suksessfulle trenerne, så han kommer til å få en topp jobb.

Ancelotti ledet Bayern München til Bundesliga trofeet sist sesong, men de tyske gigantene hentet ikke så fremtredende forsterkninger i overgangsvinduet i sommer, som man kunne ha forventet.

Det er ingen tvil om at Ancelotti – til tross for sparkingen i Bayern München – fortsatt er en høyt respektert trener. Han er dermed den eneste treneren som har vunnet Champions League tre ganger. Bayern München, som ennå ikke har ansatt en erstatter for Ancelotti.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -