Bekreftet: Bayern henter tysk stortalent fra HSV

259

 

München: Den tyske storklubben FC Bayern München har bekreftet at de har sikret seg den tyske stortalentet Jann-Fiete Arp fra Hamburger SV, nå er det opp til spilleren selv om han vil skifte til sommeren eller i 2020, det er helt opp til spilleren selv. Klubbene skal allerede i fjor ha kommet til enighet om et salg av stortalentet. Begge klubbene bekrefter overgangen på sine hjemmesider.

Der har ikke kommet frem hvor lenge han har skrevet under på for de regjerende tyske mestrene. Det var allerede forrige sesong spilleren fikk sitt store gjennombrudd for HSV. Klubben fra sør-tyskland ser ut til å ha funnet erstatteren til Robert Lewandowski, og har en del år til å forme ham til en klassespiss. 19-åringen som blir beskrevet som den nye «Harry Kane», som spiller for Tottenham.

HSV sportsdirektør Ralf Becker

HSVs sportsdirektør hadde bare positive informasjon rundt offentliggjøringen av overgangen. Forhandlingene med FC Bayern München var konstruktiv og rettferdig. Nedrykket fra Bundesliga var et slag for spilleren, som var enig om å bli og hjelpe klubben med et opprykk til 1. Bundesliga. 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -