BEKREFTET: Forlenget med Arsenal – lånes ut til Bundesliga-klubb

210

Det unge Arsenal-talentet Reiss Nelson forlenget kontrakten med Arsenal, og ble sendt på lån til TSG Hoffenheim ut sesongen.

Det har vært en del spekulasjoner rundt den 18 år gamle Arsenal-talentet Reiss Nelson. Men nå er fremtiden i orden for det ungetalentet. Som først forlenget med Arsenal, før han så ble sendt på lån til den tyske Bundesliga-klubben TSG Hoffenheim ut sesongen.

– Reiss er en meget talentfull spiller, og vi er veldig glad for at han valgte å signere under på en ny kontrakt med oss. Et låneopphold i Hoffenheim vil gi ham sjansen til å få regelmessig med spilletid på et høyt nivå i Bundesliga, og det er et viktig steg i hans utvikling, sier Arsenal manager Unai Emery til klubbens hjemmeside.

Den 18 år gamle vingen har så langt fått 16 kamper for Arsenals førstelag, og han har også fått noen kamper for England. Hvor han fortiden spiller på U19-landslaget til England.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -