Bild: – Isak på plass i Tyskland for å fullføre overgangen

281

Alexander Isak, skal være svært nær en overgang til den tyske storklubben Borussia Dortmund. 

Den nye Zlatan

Ifølge tysk Bild skal Alexander Isak og hans familie være på plass hos Borussia Dortmund, for å fullføre overgangen til den tyske storklubben, og gjennomgå den obligatoriske legesjekken. Det er forventet at det svenske stortalentet, som sammenlignes med Zlatan Ibrahimovic allerede blir presentert innen kort tid – trolig i løpet av uken som kommer.

Sveriges Største fotballtalent

Alexander Isak er beskrevet som et av de største fotballtalentene i Sverige fortiden. Han har vært koblet med overganger til alle de storeklubbene i Europa i løpet av det siste året- og ryktene har økt ytterligere i løpet av overgangsvinduet.

Skal ha avvist Real Madrid

Det så lenge ut til at Alexander Isak skulle gå til Real Madrid, men mye tyder på at han har takket nei til en overgang til Real Madrid. AIK-spissen var lenge ryktet med en snarlig overgang til Real Madrid, hvor flere trudde at en avtale skulle være på plass før helgen. Men lørdag skrev den svenske avisen Aftonbladet at Isak istedenfor skal ha valgt Borussia Dortmund.

- Annonse -

 

 På plass i Dortmund

Ifølge Moritz Leihkamm, en journalist for den prestisjetunge avisen Bild, skal super talent være på plass i Dortmund sammen med sin familie og agent for å fullføre overgangen.

«En ny juvel Alexander Isak går til Borussia Dortmund. Svensken er på plass i Dortmund med familie og agenter. Mer på bildet innen kort tid,» skrev han på Twitter.

Stortalentet Alexander Isak er på plass for å gjennomgå en obligatorisk legesjekken. Når det er fullført, forventes det at Isak vil bli presentert,  sannsynligvis i starten av neste uke. Men det kan skje allerede i løpet av dagen.

BVB betaler rundt 90 millioner

Ifølge Sport Expressen kan AIK få rundt 90 millioner kroner for 17-åringen fra Borussia Dortmund. Spilleren selv har også rett på ti prosent av overgangssummen.Det var da spilleren forlenget sin kontrakt med AIK i mai det ble skrevet inn i den nye kontrakten til 17-åringen ville ha rett til en del av overgangssummen om han blir videresolgt til utlandet.

Blir Sveriges dyreste

Alexander Isak vil knuse overgangsrekorden, og han blir den dyreste spilleren som er solgt fra Svensk fotball. Zlatan Ibrahimovic ble solgt fra Malmö FF til Ajax for 82,5 millioner kroner i 2001. Den totale overgangsummen blir på rundt 90 millioner kroner. AIK får mestparten av pengene. I  tillegg er det muligheter for enda mer penger når det er også en prestasjonsbasert bonus og en del av avtalen.

Trente med AIK på fredag

Hovedpersonen selv har alltid vært ordknapp og holdt seg unna rampelyset – men på fredag, dukket han opp igjen på treningen til AIK, men fikk ikke spille da laget lørdag spilte mot Vasalund i en treningskamp.

– Jeg har ikke kommentert noen rykter i det siste, og vil ikke gjøre det nå heller. Det er ikke klart noe. Vi kommer til og  kommunisere noe på vår side, sier Wesström til vedvarende spekulasjonen rundt Isak til Expressen.se

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -