Bild: Stuttgart vil kvitte seg med Badstuber

291
Badstuber Foto: Wikimedia

Bundesliga-klubben VfB Stuttgart angrer på forlengelsen med den tidligere landslagsspilleren Holger Badstuber. Ifølge Bild ønsker klubben å kvitte seg med 29-åringen så fort som mulig.

I sommer signerte Badstuber en ny kontrakt med klubben og tredoblet lønnen sin til i underkant av tretti millioner kroner. Badstuber har så langt spilt ti kamper denne sesongen, men klubbens ansvarlige er ikke fornøyde med prestasjonene.

– Det siste halvåret ikke vært tilfredsstillende for hverken klubben eller spilleren. Hvis Holger eller sin agent kommer til oss i løpet av dette overgangsvinduet, vil vi være åpne for det. Jeg har inntrykk av at Holger kan tenke seg en ny utfordring eller til og med et nytt eventyr, sier Suttgarts sportssjef Michael Reschke til Bild.

For tiden er midtstopperen ute med skade. Den tidligere Bayern-spilleren er i øyeblikket kun fjerde valg på midtstopperplassen.

- Annonse -

Ifølge Bild ønsker Badstuber for tiden ikke å forlate klubben. Midtstopperen skal ikke ha fått noen fristende tilbud.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -