Borussia Dortmund: Serietoeren på treningsleir i Dubai

155

Borussia Dortmund: Serietoeren på treningsleir i Dubai

Det er vinterpause i Bundesliga, og lagene benytter muligheten til å reise på treningsleir. Lagene har varierte destinasjoner, mest til varmere strøk.

For Thomas Tuchel’s gutters del går turen til De forente arabiske emirater og Dubai.

Dortmund skal tilbringe ni dager i Dubai, mellom 7. og 16. januar. Klubben vil bruke treningsanlegget kjent som NAS Sports Complex, det samme anlegget som Hamburger SV brukte i januar i fjor.

Dortmund har i senere år operert med en policy der klubben skal utforske nye markeder og ekspandere sitt omdømme internasjonalt, og valget av Dubai som reisemål er en del av dette.

- Annonse -

I de to foregående vinterpausene har Dortmund tilbrakt sine treningsopphold i Spania, og Dubai er altså en mulighet til å prøve noe nytt, sa klubbens sportsdirektør Michael Zorc.

Dortmund har planlagt kun én treningskamp under oppholdet sitt i Dubai. Den 15. januar spiller de altså mot sørkoreanske Jeonbuk Hyundai Motors.

Etter at klubben har kommet hjem igjen, skal de også spille et par treningskamper. 19. januar møter laget tsjekkiske Sparta Praha, før de fem dager senere møter Union Berlin.

Dortmund har også benyttet muligheten til å ta med seg noen unggutter på treningsleiren. Christian Pulisic (17) og Felix Passlack (17) har blitt tatt opp til førstelagstroppen og skal være med A-laget til Dubai om noen dager.

En drøy uke etter hjemkomsten er det duket for Bundesliga igjen og det blir Borussen-derby da Dortmund reiser til Mönchengladbach.

Innlegget Borussia Dortmund: Serietoeren på treningsleir i Dubai dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -