Brodd slo Fc Show i generalprøven

318

3 divisjonslaget Brodd møtte 4 divisjonslaget Fc Show til en siste generalprøve før sesongstarten neste uke, å de grønnkledde fra Storhaug slo de rosa guttene 3-1 etter en jevn og tøff batalje.

Kampen startet rolig, det skjedde ikke noe særlig de første 10’minuttene. Etter rundt 15 minutter kommer et skudd raskt på show sin sisteskanse Roy Dyrdal, men returen settes i mål av Lars Erik Dahl å dermed 1-0 til Brodd. Like før 2-0 scoringen får Fc Show spiller Anders Karlsen en gigantisk mulighet på frispark, men roter bort muligheten. 2-0 kommer etter et skudd fra Jefferson Da Souza som Dyrdal på mesterlig vis reddet men Petter Midbøe Lunde er våken på returen å setter inn 2-0. Kan sies at forsvarsspillet til show ikke var helt tipp topp der.

Like før pause får Fc Show redusering  ved fjorårets toppscorer Daniel Håland når han krangler med seg ballen videre å setter den alene med keeper.

2 Omgang skjedde det lite, Brodd får et frispark like utenfor 16 meteren å det tar de kjapt sender ballen til Petter Haukali som krangler seg forbi 3-4 show spillere å setter ballen utagbart for show sin andre keeper Aleksander Gjerde. Benjamin Pekmezovic en stor mulighet på et godt slått frispark men tverrliggeren står i veien.

Kampen ebber tilslutt ut i en fortjent 3-1 seier over et periodevis tafatt show lag.

Kampens 3 beste

1P: Roy Dyrdal – Show

2P: Petter Haukali – Brodd

3P Christian Grindvold – Brodd

Kampreferat: 31 Mars 2016 Midjord Stadion 19:30

Brodd – Fc Show 3-1

1-0 Lars Erik Dahl 2-0 Petter Midbøe Lunde 2-1 Daniel Håland 3-1 Petter Olsen Haukali

Brodd: 4-3-3

Christian Grindvold – Daniel Hadland, Petter Midbøe Lunde (Steffen Aavitsland fra 65), Mikal Klungtvedt, Christian Opsanger (Dursa Ahmed fra 30) – Adi Dukic (Marcus Laursen fra 70), Petter Olsen Haukali, Guti Haji (Muhammad Akar fra 60) – Casper Aalen Norseng (Per Kristian Stangeland Nilsen fra 63) Lars Erik Dahl, Jefferson Da Souza

Fc Show: 4-2-2

Roy Andre Dyrdal (Aleksander Gjerde fra 46) – Fredrik Gjerde, Kittinan Kaeophu, Joakim Stokke, Nevill Sofo – Honar Ismail, Rune Soltvedt (Thomas Skibeli fra 46), Abdi Warsame, Anders Karlsen (Øyvind Sørensen fra 75) – Daniel Håland, Bjørn Erik Lønø (Benjamin Pekmezovic fra 46)