Bundesliga Lørdag!

22
Foto: Bundesliga logo

Fem kamper i den tredje runden ble spilt lørdag. Union-Dortmund spilles 18.30

- Annonse -

Bayern-Mainz 6-1

Sjokkstart etter 6 min 0-1 ved Boetius. Gjestene hang bra med. Det tok tid å få hjemmemaskinen i gang. 1-1 36 min ved Pavard. Rett før hvilen 2-1 Alaba. Nykommeren Perisic presenterte seg med 3-1 etter 54 min. 64 min Coman til 4-1. 78. min Lewandowski til 5-1 og dagens siste mål etter 80 min ved Davies.

Leverkusen-Hoffenheim 0-0

En kamp der poengdeling var helt riktig. Lagene skapte muligheter og det burde vært uavgjort med flere mål.

Wolfsburg-Paderborn 1-1

Cauly sendte gjestene i ledelsen etter 12 min. Kampen bølger i begge retninger og det skapes muligheter. En typisk kamp med poengdeling. Brekalo sørget for 1-1 etter 56 min.

Freiburg-Køln 1-2

Gjestene startet best og scoret kampens første mål. Selvmål etter 40 min 1-0 ved Czichos. 1-1 etter 52 min ved Modeste. Det så ut til å gå til poengdeling, men på overtid 1- 2 ved Skhiri.

Schalke-Hertha 3-0

En kamp der mye ble avgjort av gjestenes elendige forsvarsspill. Etter 38 min stod Stark for dagens første selvmål. Dagens andre selvmål kom etter 48 min ved Rekik. Kampen var nesten avgjort. Kenny scoret dagens eneste ekte mål og sørget for 3-0 etter 85 min.

 

Kommentarer

kommentarer