163
Union Berlin skrev klubb historie og skal spille i 1. Bundesliga neste sesong. Bilde: Wikimedia. Union Berlin logo

Union-Dortmund 3-1

Union med sin første seier i Bundesliga.

Hjemmelaget styrte mye av første omgang. Etter 22 min, Marius Bulter ble historisk da han sendte hjemmelaget i føringen. Unions første hjemmemål i Bundesliga. Men bare tre min seinere, 1-1 ved Alcacer. Det var usikkert blant ekspertene om målet skulle godkjennes, men det ble mål.

Fem min ut i to omgang, samme Bulter til 2-1. Utover i omgangen tar hjemmelaget over spillet. Gjestenes forsvar henger ikke godt sammen. Dagens siste goal kom etter 75 min ved Sebastian Andersson.