Bundesliga-rykter: Boateng, Pavard, Rebic og flere

157

Deadline-Day i England har også konsekvenser for Bundesliga. Flere engelske klubber ønsker å signere nye spillere før overgangsvinduet stenger i kveld. Likevel har ikke alle rykter som presenteres i det følgende med engelske lag å gjøre.

- Annonse -

Jerome Boateng har takket nei til Manchester United, men det betyr ikke at han blir i Bayern München. Ifølge den franske avisen Le Parisien har Boateng bestemt seg for å dra til Paris St. Germain. Bayern vil i så fall få rundt 45 millioner euro.

Om Boateng forlater Bayern, erstattes trolig ikke av Benjamin Pavard denne sommeren. Som Bild beretter, har Pavard gitt beskjed til Stuttgarts sportssjef Michael Reschke at han ønsker å spille enda ett år i Stuttgart. Det har blitt ryktet at Pavard går til Bayern neste sommer.

En annen VM-helts framtid er fortsatt uviss. Ante Rebic kan fortsatt forlate Frankfurt, og etter det kicker erfarer, vil Rebics tidligere klubb Fiorentina i så fall få halvparten av overgangssummen. En mulig erstatter er Hamburgs Filip Kostic, som har den samme agenten som Rebic.

Caglar Söyüncü er på vei bort fra Freiburg. Forskjellige medier beretter at Leicester er nære på å signere midtstopperen. Freiburg vil tjene rundt 20 millioner euro ved å selge 22-åringen.

Tre andre spillere fortsetter i sine klubber. Stuttgarts Santiago Ascacibar har fornyet sin kontrakt om ett år fram til 2023. Patrick Herrmann har sagt at han «definitivt» spiller for Mönchengladbach neste sesong, mens Freiburgs Robin Koch har avslått et tilbud fra Sevilla.

For flere klubber er Augsburgs venstrebekk Philipp Max en meget spennende spiller. Interesserte klubber må betale mye for 24-åringen. Augsburg er ikke villige til å selge ham for mindre enn 15 millioner euro.

Enda dyrere kan Evertons Ademola Lookman bli. Leipzig lånte spilleren i vårsesongen og ønsker å kjøpe ham. Østtyskerne ønsker ikke å betale mer enn 20 millioner euro, mens Everton ønsker 33 millioner. Bra for Leipzig: Lookman vil gjerne returnere til den tyske klubben, og i Bernard har Lookmann fått enda en konkurrent.

Kommentarer

kommentarer