RB: Strømmen låner LSK-spissen Moses

232
Strømmen logo

Romerikes Blad beretter i dag at Strømmen og Lillestrøm har blitt enige om et lån av Ebiye Moses. Den nigerianske spissen skal spille for Strømmen ut året.

– Jeg har skjønt at jeg ikke er i planen til den nye treneren nå. Da er dette er en fin mulighet til å utvikle meg slik at jeg er klar for neste pre-season i LSK. Samtidig ønsker jeg å hjelpe Strømmen. Jeg har kommet hit for å score mål, siteres Moses i avisen.

Det å score mål har han ikke lyktes med i Lillestrøm så langt. 21-åringen har spilt 15 kamper i Eliteserien, men har fortsatt til gode å score et mål. Nå skal han utvikle seg i OBOS-ligaen, etter at det ikke har blitt mye spilletid i Lillestrøm i det siste. Utsikten på spilletid ble enda dårlige for Moses da Lillestrøm signerte Arnor Smarason.

Til tross for måltørken er Strømmens trener Espen Olsen fornøyd.

- Annonse -

– På spissplass har jeg ønsket meg Alexander Ruud Tveter og Moses. Nå har vi fått det til, og det er jeg godt fornøyd med. De to vil utfylle hverandre godt, og i tillegg får vi frigjort (Sindre) Mauritz-Hansen i en rolle litt bak spissene, sier han til Romerikes Blad.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -