Bunjaku klar for FC Viktoria Köln

174

Regionalliga West-klubben FC Viktoria Köln har forsterket laget, med den tidligere Bundesliga-profilen Albert Bunjaku ut sesongen.

Albert Bunjaku som har en fortid i blant annet 1. FC Kaiserslauteren , Erfurt, Paderborn, Nürnberg og sist Erzgebirge Aue. Spilleren kommer gratis til FC Viktoria Köln, etter hans kontrakt med Aue gikk ut tidligere denne sommeren. Bunjaku har skrevet under på en kontrakt som går ut ved sesongslutt, men som kan forlenges om ønskelig med ytterligere en sesong. 34-åringen har massevis av erfaring med 48 kamper (13 mål) i Bundesliga, 71 (16) i 2. Bundesliga, 18 (9) i 3. liga. I tillegg står han notert med seks internasjonale kamper for Sveits og tre for Kosovo.

Nå skal han bidra for Regionalliga-klubben FC Viktoria Köln ut sesongen. Hvor klubben har høye forventninger til spilleren, som nå er med Kosovo sitt fotballlandslag. Overgangen er også en del av skaden til de offensive midtbanespillerne i klubben, Mike Wunderlich, Christian Derflinger, Simon Handle og Nicolas Hebisch, som er ute av spill i flere måneder.

Sportsdirektøren i klubben fornøyd

– Vi er glade for at vi klarte å signere Albert, og han vil styrket laget vårt,» sa Viktoria sportsdirektør Franz Wunderlich til Reviersport.

- Annonse -

Viktoria Köln ligger på en andreplass etter seks runder i Regionalliga West. Et poeng bak serielederen Rot-Weiss Essen, som står med femten poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -