Chelsea imponerte mot West Ham

282

Etter en skuffende forrige sesong av Chelsea var London-laget klare for årets første kamp. Siden sist ligakamp har mye skjedd. Antonio Conte har blitt ny trener og en rekke signeringer har blitt gjort. Med andre ord, grunnlaget for en ny imponerende sesong var lagt og dagens kamp tilsa det samme.

I fjorårets sesong endte Chelsea på en sjokkerende 10.plass. På høstparten så det ut som Chelsea var på vei ned en divisjon og styret valgte å ta tak. Da kom Hiddink og ordnet opp i rotet til Mourinho. Den sympatiske nedelenderen klarte å motivere mannskapet og viste gode trender.

Helt siden starten av Februar har ryktene svimlet om en eventuell overgang for Conte. Først i EM ble nyheten lansert på Chelsea sine hjemmesider og den energiske italieneren ble lansert som ny trener. Han hentet en rekke spillere og satt sitt preg på Chelsea-laget. Samtidig ble han tatt varmt i mot av Chelsea-fansen som en lidenskapelig trener med et stort hjerte for fansen og etter dagens kamp ble han ikke noe mindre populær.

I løpet av de første 10.minuttene bølget kampen frem og tilbake. Men etter det, dominerte Chelsea. I det 13. minutt kom 1. omgangs største sjanse.Ivanovic kommer seg inn i West Ham feltet og fyrer løs. Ballen har en god redning, men der er West Ham-keeperen og avverger et mål.

Bortelaget var beskjedne fremover i banen i 1.omgang og skapte svært lite. Lagene gikk til pause med stillingen 0-0, men hjemmelaget hadde et klart overtak.

Lagene gikk ut i 2.omgang og det skulle ikke ta lang tid før Chelsea gikk opp i ledelse. I det 47.minutt får hjemmelaget straffe etter at Valencia feller Hazard. Belgieren setter straffen hardt i nettaket og stillingen ble 1-0.

«The Blues» fortsatte å dominere kampen, men West Ham er ingen enkel motstander. De har enorme styrker i luften og det skulle de vise. I det 77.minutt får West Ham en corner. Collins vinner først i luften før Valencia fyrer løs. Ballen går i en Chelsea-spiller og gjestene roper på hands. Ballen ender opp hos Collins, som fyrer løs og scorer.

Gjestene sjokkerte hjemmefansen og det ble helt stille på «brua».

Men i kamper som går mot uavgjort stikker enkelte spillere ut. En av de er kanskje den mest kontroversielle spilleren i hele Premier League, Diego Costa. I det 69.minutt holder Adrian på å kløne hele kampen til og Costa ser muligheten. Spissen setter inn en takling i håp om å sette ballen i nettet, men bommer. Han går rett inn i leggen til Adrian og skulle vært sendt ut. Men Costa er ingen spiller som ser tilbake og det skulle ikke ta lang tid før han avgjorde hele kampen.

I det 89.minutt mottar Chelsea-spissen ballen fra Batshuayi og velger å skyte fra 25-meters hold. Ballen er godt plassert og sender hjemmefansen til himmels.

«The Blues» vinner kampen og åpner årets sesong på en frisk måte.