«Chicharito» på vei til Valencia?

263
Chicharito Foto: Wikipedia

West Ham United-spissen Javier «Chicharito» Hernandez skal være på vei til Valencia. Ifølge Marca skal La Liga-klubben og meksikaneren allerede har blitt enige.

Det er uvisst om og til hvilke kondisjoner West Ham lar 30-åringen dra denne vinteren. Valencia foretrekker en låneavtale, noe West Ham ikke ser ut til å ønske. «Chicharito» har kontrakt i London fram til sommeren 2020.

I Valencia skal spissen erstatte Michy Batshuayi. Låneavtalen med belgieren, som nærmer seg AS Monaco, ble avsluttet etter en rekke svake kamper.

«Chicharito» er ikke ukjent i Spania. I 2014/15-sesongen var han på lån i Real Madrid og scoret sju mål i 23 seriekamper. I Europa har den meksikanske landslagsspilleren dessuten spilt i Manchester United og Bayer Leverkusen. I 2017 signerte han for West Ham.

- Annonse -

For London-klubben har Hernandez spilt til sammen 42 kamper i Premier League (tolv mål). Denne sesongen har spissen ikke fått like mye spilletid som ønsket. Han har spilt 14 seriekamper, derav seks fra start. Siden slutten av desember har «Chicharito» vært ute med en ryggskade.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -