CL: Disse lagene er videre – mens flere kjemper fremdeles om en plass

184
Trekningen for åttendedelsfinalene er klar.

Fem klubber fra fire forskjellige land har kvalifisert seg til åttendedelsfinalene i Champions League.

Atlético Madrid, Arsenal, Paris Saint-Germain, Bayern München og Borussia Dortmund. Alle de klubbene er klare for neste runde i Champions League. Arsenal ble kvalifisert etter 3-2 seieren borte mot Ludogorets.  Paris Saint-Germain sikret seg en billett til åttendedelsfinalene etter at  Thomas Meunier i det 90. minutt ble matchvinner i  2-1 seieren på bortebane mot Basel. Seieren betyr at klubbene ikke lenger kan bli dårligere en nummer to.

I gruppe G, hvor Robert Lewandowski med sine to mål for Bayern München i 2-1 seieren borte over de nederlandske mesterne PSV Eindhoven. Atlético Madrid vant hjemme med de samme sifrene mot russiske FC Rostov etter at Antoine Griezmann scoret på overtid.

Bayern München og Atlético Madrid blir enten nummer en eller to i gruppen, hvem det blir avgjøres når lagene møtes i siste kamp på Allianz Arena 6 desember.  Det siste laget som er klar for neste runde er , Borussia Dortmund, som onsdag vant 1-0 over Sporting.

- Annonse -

Men det er fortsatt mange klubber som kan nå åttendedelsfinalene, men det er også noen som har mistet sin sjanse. Få en fulloversikt inne på UEFA.com.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -