Claudio Pizarro er tilbake i Bremen

317
Claudio Pizarro vender tilbake til Bremen. Bilde: Niklas B., Wikimedia.

Bundesligaklubben Werder Bremen har hentet Claudio Pizarro. Klubben bekrefter overgangen på sin nettside. 39-åringen hentes av Bremen for fjerde gang.

– Vi har vært i kontakt med Claudio i de siste ukene. Både han og vi ønsket at han avslutter sin tid som fotballproff her i Bremen. Vi har tenkt mye på det, har laget en ramme, og bestemt oss for å atter en gang signere Claudio, sier Bremens sportssjef Frank Baumann.

Pizarro som blant annet har spilt i Bayern München og Chelsea, kom til Bremen for første gang i 1999. Han spilte for klubben fra 1999 til 2001, fra 2008 til 2012, og fra 2015 til 2017. Forrige sesong spilte spissen i Köln, men fikk ikke ny kontrakt etter at klubben rykket ned. Siden første juli hadde Pizarro vært uten kontrakt.

– Jeg er veldig glad for å få sjansen til å bli en del av laget og til å avslutte karrièren min i klubben jeg først spilte for i Europa. Jeg ser fram til å formidle min erfaring, men har også kommet for å score mål, sier den tidligere peruanske landslagsspilleren.

- Annonse -

Baumann påpeker at en viktig oppgave for Pizarro vil være å bidra til å pushe og løfte de unge spillerne. Likevel mener Werder Bremens trener Florian Kohlfeldt at Pizarro kommer til å ha en sportslig verdi for klubben.

– Claudio vet at han ikke nødvendigvis spiller fra start. Men han vil være viktig i garderoben. Hvis han er frisk og i bra form, er jeg sikker på at han også kan hjelpe oss sportslig i de avgjørende øyeblikkene. Han er en type spiss vi ikke har i troppen fra før, sier Kohlfeldt.

Pizarro har til sammen spilt 446 kamper i Bundesliga, og scoret 192 mål. Han er den utenlandske spilleren med både flest kamper og flest mål i Bundesligas historie.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -