Dæhli-assist da St. Pauli spilte uavgjort – Seiere for Dresden og Paderborn

161

FC St. Pauli har tapt to poeng i opprykksstriden. Laget fra Hamburg spilte 1-1 i Regensburg. Mats Møller Dæhli spilte den målgivende pasningen før bortelagets scoring. Dresden (mot Ingolstadt) og Paderborn (mot Heidenheim) vant sine kamper.

Jahn Regensburg – FC St. Pauli 1-1

Kampen var jevn i starten. Etter en stund begynte Regensburg å ha ballen mest, men det tok en drøy halvtime før de kom til en målsjanse. Likevel var det bortelaget som scoret ut av ingenting. Mats Møller Dæhli slo et innlegg mot lengste stolpe som Henk Veerman konverterte.

I andre omgang hadde St. Pauli kontroll i begynnelsen. Bortelaget fokuserte på forsvaret og kom ikke til flere sjanser, men det virket ikke som om Regensburg klarte å true gjestenes forsvar. Først tjue minutter før slutt ble vertene sterke igjen og kom til flere sjanser. Tre minutter før slutt sørget Sebastian Stolze for en fortjent poengdeling. Med 24 poeng ligger St. Pauli foreløpig på kvalikplassen, mens Regensburg ligger midt på tabellen.

Dynamo Dresden – FC Ingolstadt 04 2-0

Krisen i Ingolstadt vedvarer. Laget har ikke vunnet på ti kamper og kun hentet tre poeng i dette tidsrommet. Mot Dresden ble jobben meget vanskelig etter kun fem minutter. Phil Neumann felte Moussa Koné, ble utvist og laget straffe, som Patrick Ebert konverterte. Koné økte ledelsen etter et kvarter. Dresden hadde flere muligheter, men Ingolstadts keeper Philipp Heerwagen spilte en sterk kamp og reddet mange sjanser.

Etter pausen ble Dresden plutselig passive. Hjemmelaget gjorde ikke mer enn nødvendig og ble nesten straffet av Ingolstadt. Gjestene hadde fire gode muligheter og traff blant annet stolpen. Likevel ble det ingen flere scoringer. Dresden ligger på midten av tabellen, mens Ingolstadt er sist med kun åtte poeng.

1. FC Heidenheim – SC Paderborn 07 1-5

I første omgang bølget kampen fram og tilbake med muligheter på begge sider. Til tross for til dels store sjanser tok det en halvtime før den første scoringen kom. Christopher Antwi-Adjei hamret ballen i nettmaskene. Fem minutter senere økte Philipp Klement ledelsen med et fint frispark. Maurice Multhaup scoret for hjemmelaget rett før pausen.

I andre omgang gjorde Paderborn en god defensiv jobb og ble mer målrettet under kontringene. Etter en keepertabbe av Kevin Müller scoret Sven Michel Paderborns tredje mål for dagen. Sebastian Vasilidis avgjorde kampen ti minutter før slutt og scoret også kampens siste mål på overtid. Paderborn (21 poeng) gikk dermed forbi Heidenheim (20) på tabellen.

[pro_ad_display_adzone id=»44951″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]