Dagens tippetips 31.03

147
Tippetips

Dagens tippetips 31.03

Idag kjører vi en litt annen variant enn tidligere. I treningskampr kan det ofte være vanskelig å spå vinnere, men det som det ofte blir er mål. Har også Israel – Belgia som overhodet ikke er en treningskamp, men hvor det bør bli baller i nettet.

Sveits – USA over 2.5 til 2.12 i odds
Sveits sliter ikke med å score mål og har scoret 13 mål på siste 4. Alle 4 siste kamper har endt med over 2.5 mål. USA har sluppet inn meget mange mål på fremmed gress, men pleier som regel å score selv også. 3-2 tap mot Danmark, 3-2 tap mot Chile og 4-1 tap mot Irland. Bør bli en god del mål i denne.

Slovakia – Tsjekkia over 2.5 til 2.07 i odds
Siste 7 oppgjør mellom dem har endt målrike, og alle over 2.5 mål. Tsjekkia har scoret på bortebane de siste 9 kampene og ofte flere en 1. Slovakia pleier å slå godt fra seg på hjemmebane og de tre siste hjemmekampene har endt alle over 2.5 mål. Åpen kamp som lukter mål.

Israel – Belgia over 2.5 mål til 1.87 i odds
Eneste kamp som betyr noe for landslagene i kveld. Israels siste 7 kamper har endt med over 2.5 mål. Belgia kommer fra 5-0 mot Kypros og virker å være målkåte. Belgia må frem og score mål for de trenger 3 poeng i dag. Israel ser ut til å mistet litt av formen fra tidligere og fikk 0-3 på hjemmebane i fleisen av Wales. Israel kommer nok til å ligge litt lavt, men belgerne blir nok for sterke her.

- Annonse -

Total odds: 8.21
Innsats: 100kr
Utbetaling: 821kr
(Tall fra UNIBET)

Lykke til!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -