Darmstadt har sparket Dirk Schuster

61
Bilde: Fuguito, Wikimedia.

SV Darmstadt 98 har sparket hovedtrener Dirk Schuster. Dette kunngjør klubben på sin hjemmeside.

- Annonse -

Schusters oppsigelse kommer som følge av at Darmstadt kun har vunnet én av de siste ti kampene. Med 23 poeng etter 22 kamper ligger klubben på 14. plass, fire poeng foran kvalikplassen. Sammen med Schuster må assistenttrenerne Sascha Franz og Frank Steinmetz forlate klubben.

– Vi er lei oss for å måtte gå denne veien. Dirk Schuster har sammen med Sascha Franz og Frank Steinmetz store fortjenester for klubben vår. Ettersom vi er i stor fare fir å ikke oppnå våre mål denne sesongen, og på grunn av lagets dårlige sportslige utvikling, har vi likevel sett oss nødt til å ta denne avgjørelsen, sier Darmstadts president, Rüdiger Fritsch.

Schuster hadde allerede vært trener i Darmstadt mellom 2012 og 2016. I 2014 førte Schuster «Die Lilien» til 2. Bundesliga. Ett år senere rykket klubben opp til Bundesliga. I 2015/16-sesongen klarte Darmstadt å berge plassen.

Schuster gikk deretter til Augsburg, men ble på nytt trener i Darmstadt i desember 2017 og berget klubben fra nedrykk til 3. Liga.

Foreløpig overtar det resterende trenerteamet, Kai Peter Schmitz, Dimo Wache og Uwe Zimmermann, samt U17-treneren Patrick Kurt.

Kommentarer

kommentarer