Sandefjord tapte for Viking på Marbella

256

Sandefjord tapte sin første treningskamp for året.

I sin første kamp mot norsk motstand på de to første treningsleirene Sandefjord har vært på til nå ble det tap. For øvrig det første tapet for året også.

I en kamp hvor ingen av lagene skapte noe særlig med unntak av målene og noen få skudd til hvert av lagene som ikke utgjorde allverden av farligheter. Det ble derfor ingen overraskelse at det ble målløst til pause til tross for at Sandefjord hadde ballen mest.

I andre omgang hadde Sandefjord også ballen mye, men det var Viking som fikk hull på byllen og som stod for scoringene. Bare få minutter ut i omgangen scoret Tripic det første målet rundt 16.meteren og ned i stolperota til keeper, Wiittala. Viking punkterte kampen drøyt 22 minutter før slutt til 2-0.

Det ble også sluttresultatet og konkusjonen etter kampen er «klar». Sandefjord hadde ballen klart mest som forventet mens Viking var pottetett og scoret stort sett på det de skapte.