Dortmund-fans tilbyr hjelp til korona-berørte borgere

120
Supporterne til BVB ønsker å hjelpe berammet av Corona. (Foto: Wikimedia Commons)

Borussia Dortmund-fansen er klar til å ta med matvarer til lokale innbyggere som enten befinner seg i karantene eller smittet i forbindelse med Coronavirus.

Dortmund-fansen vil fra og med i dag tilby sin hjelp til folk i området rundt den tyske byen, til mennesker som er i karantene eller smittet av Covid-19. Viruset som nå preger nyhetsbildet og forøvrig resten av verden, har skapt frykt blant folk over hele verden. Covid-19 har for alvor også preget fotballen rundt i verden, hvor flere av de største ligaene i Europa er satt på vent til starten av april.

Det gjelder også Bundesligean, der det er registrerte smittetilfeller blant spillerne. Derfor har Dortmund-fansen nå valgt å støtte de lokale innbyggerne som er spesielt utsatt for coronaviruset. 

– Vi ønsker å prøve å hjelpe rundt i hele Dortmund-området, så fra og med i dag (tirsdag). Vil vil tilby å handle for befolkningen eller andre tilby andre leveringsformer mellom klokken 11 til 17, skriver supportergruppen på sin hjemmeside.

– Bruk dette tilbudet bare hvis du virkelig tilhører risikogruppen eller for tiden er i karantene, skriver dem videre.

- Annonse -

De offisielle talene på antall smittede nærmer seg 5000, mens 12 personer har død av dette viruset. SI

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -