OFFISIELT: Engelsk stortalent klar for Everton

205

Ademola Lookman (19) er klar for de blå fra Liverpool. Premier League-klubbene betaler omlag 115 millioner kroner for stortalentet.

Everton ha sikret seg en av de største fotballtalentene på fotballøya i form av Ademola Lookman, unggutten kommer fra Charlton som spiller på det tredje øverste nivået i England. 19-åringen som både kan spille  ving og som spiss

Det er klubben selv som bekreftet torsdag på nettstedet at overgangen er ferdigforhandlet og skal være i orden. Lookman som også spiller for det engelske U21-landslaget har scoret fem mål for Charlton i løpet av denne sesongen.

Lookman avslører at Ronald Koeman var en av grunnene til at han valgte og takke ja til tilbudet fra Everton.

- Annonse -

– Det føles godt å være Everton-spiller. Så snart jeg hørte om interessen, visste jeg at det var det rette stedet for meg. Everton har en flott historie, og jeg ble også tiltrukket av Ronald Koeman.

– Når du ser på hvilken resultater han fikk med Southampton, og hva han gjør med unge spillere og deres utvikling, det tiltrakk meg, sier Lookman ifølge Evertons hjemmeside.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -