England og Frankrike til kvartfinale i VM

106
Foto: FIFA Women World Cup France 2019

England-Kamerun 3-0

England blir motstander i kvartfinalen for de norske jentene på torsdag. Det ble som vi trodde før kampen. Grei engelsk overkjøring. Mål av Houghton etter 14 min, White etter 45 min og Greenwood etter 58 min sendte de engelske damene videre.

Frankrike-Brasil 1-1, 2-1 etter ekstraomganger.

I Le Havre fikk verdsnasjonen en skikkelig utfordring. Det ble en tøff kamp. 0-0 til pause, men vertene gasset på etter hvilen. 1-0 etter 52 min ved Valerie Gauvin. Bare 11 min etter 1-1 ved Thaisa.

Vi måtte ha ekstraomganger for å avgjøre kampen. 1. ekstraomgang var nesten kjedelig, ingen tørte angripe. Men så etter sidebytte fikk vertene overtaket. Etter bare minuttet kom avgjørelsen. 2-1 ved Henry. Dermed var Brasil ute.

Frankrike kan bli norsk eventuell motstander i semifinalen. Vinneren av USA/Spania møter Frankrike i kvartfinalen.

Kommentarer

kommentarer