England og Japan videre, Argentina?

50
Foto: FIFA Women World Cup France 2019

Gruppe D ble avsluttet i kveld og for en avslutning vi fikk.

- Annonse -

Japan-England 0-2

To lag som ikke hadde noe å spille for siden begge lag var klare for videre spill før kampen.

En kamp der japanerne presset på , men uten uttelling på mål. Ellen White ble kampens eneste målscorer etter 14 og 84 minutter.

Argentina-Skottland 3-3

For en kamp!

Argentina startet best, men 0-1 etter 19 min ved Kim Little. Resultatet stod seg til pause, så gikk skottene ut i stort tempo. 0-2 etter 49 min ved Jennifer Beattie. Så etter 69 min 0-3 ved Erin Cuthbert. Så snudde alt. 74 min 1-3 ved Milagros Menendez. 79 min skotsk selvmål til 2-3. Så 3-3 fire min på overtid. Argentina fikk straffe som Maria Bonsegundo satte i mål.

Argentina endte som nummer tre i gruppa med to poeng. De er nesten klare for åttedelsfinale. Kamerun eller Chile må vinne om de ikke skal ryke som dårligste treer. Skottland gjorde en god kamp. Med bare et poeng er de ute og må reise hjem.

Kommentarer

kommentarer