Etter lønnsstrid: Lag fra italiensk tredje nivå tapte 0-20

159

(Cuneo – Piacenza 20-0) På grunn av en pågående strid om lønnsbetalinger sendte den italienske klubben Pro Piacenza åtte tenåringer til Cuneo. AS Cuneo takket ja til gaven og vant kampen i Serie C 20-0.

Førstelaget og klubbledelsen til Piacenza har kranglet en stund om lønnsbetalinger. På grunn av spillernes streik måtte klubben trekke seg fra mange kamper og fikk åtte minuspoeng fra fotballforbundet. Ettersom Piacenza kunne miste lisensen om de trakk seg fra enda en kamp, sendte klubben åtte ungdomsspillere på bortekampen mot Cuneo.

En av spillerne, 19 år gamle Cirgliano, var samtidig lagets trener. En annen spiller skal, ifølge italienske medier, ha glemt passet sitt og kunne først spille i andre omgang.

Resultatet var dermed ikke overraskende. Hjemmelaget ledet 10-0 etter 24 minutter og 16-0 til pausen. I andre omgang var Cueno nådige og scoret «kun» fire mål til.