FA-Cup: Chelsea – Manchester City

203
Manchester City
Manchester City logo

FA-Cup: Chelsea – Manchester City

Chelsea – Manchester City 5-1

Det var tydelig at det kun var ett av lagene som egentlig var interessert i avansement i FA-cupen søndag kveld. Chelsea ligger i ingenmannsland på Premier League-tabellen, mens Manchester City er høyst delaktig i tittelkampen. Dermed ble samtlige nøkkelspillere spart hos City, mens Chelsea stilte med et tilnærmet toppet mannskap. Det måtte gå som det gikk og Manchester City ble tidvis overkjørt av londonlaget.

Chelsea kjørte som nevnt over Manhester City i store deler av kampen og det første målet kom i det 35. minutt etter et solid innlegg fra Eden Hazard som traff pannebrasken til spissen Diego Costa og i mål. Minuttet senere kom Manchester City på en sjelden visitt og den franske ungutten David Faupala satte ballen noe heldig bak Thibaut Courtois. Dette var omtrent det eneste laget fra Manchester skapte hele kampen, men lagene gikk allikevel til pause med 1-1 på scoringstavlen.

I andre omgang ble kampen tilsynelatende avgjort tidlig. Først scoret Willian i det 48. minutt. Deretter satte Gary Cahill ballen i mål i det 53. minutt og det unge City-mannskapet virket å miste litt håpet, naturlig nok. Chelsea kontrollerte resten av omgangen og etter mål av Eden Hazard og Bertrand Traore var stillingen 5-1 til hjemmelaget da Andre Marriner blåste i fløyta for full tid. Det er også verdt å legge til at Oscar bommet på straffe midtveis i andre omgang.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -