Fc Show – Midtbygden 2-1

355

Primus Motor Øyvind Sørensen hadde laget en flott ramme foran denne åpningen av 1 hjemmekamp for sesongen. FC Show åpnet med en meget sterk 4-1 seier borte mot FGI, Midtbygden åpnet med 0-0 hjemme mot Buøy.

Fc Show – Midtbygden 2-1 (0-1)

13 Min: 0-1: A. Schmidt – 65 min: 1-1: F. Myhre Gjerde – 89 min: 2-1: D. Håland

Fc Show startet tregt, å fikk en baklengs allerede etter 13 minutter da Aleksander Schmidt sendte MIL i føringen. FC Show presset på for en utligning før pause men, det klarte de aldri. Øyvind Sørensen og kompani laget utrolig mye bra liv på tribunen, med en hjelpende show supportere.

Paradise CF tok seg tid til å smile å hilse på fansen i pausen idet han gikk inn i garderoben en populær mann på Siffen denne kveldenåret.

2 omgang var show best, å etter snaut 65 minutt så slår forrige kamps beste spiller Anders Karlsen en perfekt corner som treffer kontant på hodet til Fredrik Gjerde å dermed var lagene likt. FC Show fortsatte presset å etter 69 minutt så byttet de innpå Daniel Håland, å det viste seg å være et smart av hovedtrener Ingve Bøe. For minuttet før full tid gikk han forbi 2 mann å var iskald alene med MIL målvakten å dermed 2-1 å full jubel på tribunen.

På tribunen var det alt i fra intervjuer til å dele ut premier for lodd. Mye show denne kvelden på Siffen.

Filmsport.no filmet kampen, å de vil legge den ut så snart som mulig.