Fc Show med seier i serieåpningen

240

Staal Jørpeland 2 hadde besøk av Fc Show i serieåpningen på Jørpeland, å det var duket til et tett og jevnt oppgjør.

Kampen startet litt rotetete, kan si det var Hawaii fotball bølget litt fram og tilbake. Men etter 6-7 minutt så er Staal nærmest alene igjennom med Show keeper Roy Dyrdal men bommer på muligheten. Fc Show begynte utover matchen å ta over spillet å begynte å skape et par halvsjanser, men etter 15 minutt kommer Rune Soltvedt fint ut på siden drar seg innover blir dratt ned inne i feltet å dommeren peker på krittmerket å straffe til gjestene. Abdi Warsame trer frem å er iskald å setter ballen i mål å dermed 0-1.

Utover matchen fortsetter gjestene å presse på skaper store muligheter uten hell. 35 minutter spilt Rune Soltvedt med et innlegg på bakre stolpe står målmaskinen Daniel Håland å header inn 0-2 å dermed hadde gjestene satt standarden. Staal prøver å få inn en redusering før pausen men de lyktes aldri med det.

2 omgang startet som 1 Staal fyker rett i angrep men får ikke ballen i nettet. Lite sjanser utover i matchen Staal nærmere 1-2 enn show 0-3 men Dyrdal i Show buret har full kontroll.

Etter drøye 70 minutter oppstår en situasjon som ikke mange supportere fikk med seg, Show spiller Benjamin Pekmezovic blir utvist, rapportene sier at han sparket til en motstander.

Kampen ebber ut i 0-2 å dermed kan Show innkassere trepoenger i seriepremieren. Dette var en viktig kamp å vinne dersom gjestene skal ha mulighet om å bli topp 4 denne sesongen.

Show trener Rune Soltvedt var en meget fornøyd mann etter matchen.

Guttene gjorde alt de skulle, de fulgte planen vi hadde før kamp,Forsvaret var tette å kompakte å i tillegg til et rødt kort klarer vi å holde trykket gående sier Soltvedt til Show Tv.

Fc Show spiller mandag 11.04 Kl 20:00 på Siffen da kommer nemlig Sola2 på besøk. Mens Staal2 spiller borte mot Vidar2 Kl 14:00 Søndag 10.04