Før kampen FC Show 2 – Hundvåg 2

277

I morgen 15.oo på SIF Stadion møtes FC Show 2 (10.plass) og Hundvåg 2 (9.plass) til en spennende kamp. Begge lag har hatt en elendig start på sesongen med 1. poeng til FC Show etter 7 kamper og 4. poeng til Hundvåg etter 7 kamper.

FC Show er sultne etter første 3.poeng så dette kommer til å bli litt av en kamp. FC Show har vist denne sesongen at de vil være med i serien. I fjor så tapte FC Show med flerne mål på alle kamper, mens i år så er det snakk om 1-2 mål.

Sist kamp vant Hundvåg 4-3 over 8.plassen Suldal etter en spennende kamp på bortebane, mens FC Show spillte uavgjort mot Vaulen 2 hjemme.

Til nå så er det bekreftet at: Marius Lund, Marcus Berven, Timian A Kristiansen, Glenn Årstad, Kjetil Østbø, Esco og Håvard Monsen er klar for FC Show. Mer spillere blir bekreftet i morgen.

- Annonse -

Øyvind Sørensen er dessverre ute med problemer med leddbånn, så Sørensen er ikke klar før Høsten 2016.

Vi har fått en kommentar fra en ivrig FC Show supporter Marius Olsen om hvem han tror går av med seieren i morgen:

«Eg hørre at Hundvåg ligge 3 poeng over FC Show og Show har spelt bedre opp øve i sesongen, så denne kampen vinner Show, hvis de gir alt de har for å vinne. Ballen er rundt, så alt kan skje»

Marius Olsen sitt tips: 3-1 til FC Show

Vårt tips: 2-1 til FC Show.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -