Før kampen: Swansea-Watford

150

Før kampen: Swansea-Watford

Swansea og Watford spiller rundens siste kamp. Monday Night Football er ofte fartsfylt og gøy, og vi håper selvsagt på en slik kamp på Liberty i kveld også.

Swanseas siste kamper:

Swansea 0-0 West Ham
Swansea 1-0 WBA
Crystal Palace 0-0 Swansea
Man Utd 2-1 Swansea
Swansea 2-4 Sunderland

1-2-2

- Annonse -

Watfords siste kamper:

Watford 3-0 Liverpool
Chelsea 2-2 Watford
Watford 1-2 Tottenham
Watford 1-2 Man City
Southampton 2-0 Watford

1-1-3

Det er ikke akkurat to formlag som møtes. Swansea har, etter en ok start under Alan Curtis, gått på 2 strake tap i ligaen og et forsmedelig FA-cup tap for lille Oxford den siste uka. Waliserne sliter og italienske Francesco Guidolin har i helgen vært ryktet inn som ny manager for svanene. 60-åringen har en fortid i blant annet Udinese, Palermo og Monaco. Det er snakk om et delt trenersamarbeid mellom Guiodolin og nåværende Alan Curtis, men ingenting er bekreftet enn så lenge.

For Watford har det heller ikke gått på skinner den siste tiden. Etter en imponerende første halvdel av sesongen har de begynt den andre på et litt tråere vis. Gultrøyene har ikke vunnet på sine siste fire kamper, og de tre siste har alle endt med tap. I deres forrige match mot Southampton virket de helt tafatte og kunne fort tapt mer enn bare 2-0 som det ble til slutt. Det ligner ikke det Watford-laget vi har sett denne sesongen og de må åpenbart finne tilbake dit i kveld.

Watford har 4-3-3 og 14-14 i målforskjell på fremmed gress. Imponerende sterkt for et nyopprykket lag. Da er det mer bekymrede at Swansea bare har vunnet èn av sine siste ni hjemmekamper. De hadde mye uflaks med dommeravgjørelser i mot i midtuka da de tapte for Sunderland, men når du har èn hjemmeseier siden august bør alarmene ringe uansett om dommeren er svak i en kamp eller ikke. Swansea har bare scoret ett mål i snitt hjemme på The Liberty denne sesongen, og det er kanskje det som er den aller største forskjellen fra tidligere sesonger hvor Swansea ofte har fått det offensive til å flyte bra på hjemmebane.

På de siste seks møtene innbyrdes står det 2-2-2. Det er all grunn til at det blir jevnt denne gangen også, og fortsetter den samme trenden i dette oppgjøret som det har vært tidligere vil det heller ikke bli en målfest. Fem av de siste seks møtene har nemlig endt med under 2.5 mål. Swansea tapte det motsatte oppgjøret på Vicarage Road tilbake i september. Da ble det 1-0 seier til hjemmelaget Watford.

På skadefronten ser det bra ut for begge lag. For Swansea er utrolig nok ingen ute med skade. For Watford er det kun Hoban og Ekstrand som fortsatt er ute, mens Nathan Akè returnerer fra sin suspensjon.

Odds-tips: Under 2.5 mål @1.55 (Betsafe)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -