Før runden: Tippeligaen, runde 3

810
Tippeligaen
Tippeligaen logo

Før runden: Tippeligaen, runde 3

01.04.2016

Molde – Lillestrøm, 19.00 på Aker Stadion (TV 2 Zebra)

Molde fikk en trå start da de spilte uavgjort mot Tromsø i første runde. Det så ut til at poengtapene skulle fortsette da de gjestet Nadderud i forrige runde, men ”Moi” sto frem og snudde kampen for moldenserne. Lillestrøm har heller ikke fått den starten de ønsket seg, og står med to uavgjortkamper mot henholdsvis Start og Bodø/Glimt – som begge er tippet ned. Nå skal LSK jakte tre poeng på Aker Stadion

Tips: H – @1,45

- Annonse -

 02.04.2016

Start – Viking, 15.30 på Sparebanken Sør Arena (TV 2 Sport Premium 4)

Start er tippet ned av mange, men har kapret to poeng i løpet av de to første kampene. De har sett bedre ut bakover enn i fjor, og holdt også nullen mot Tromsø i forrige kamp. Viking jakter medalje, og kommer fra 0-0 mot et svakt Sarpsborg 08-lag.

Tips: B – @2,10

Vålerenga – Rosenborg, 18.00 på Ullevaal Stadion (TV 2 Sport Premium 4)

Vålerenga har ikke scoret et eneste mål i årets Tippeliga, og er tabelljumbo. I forrige kamp tapte de 1-0 mot nyopprykkede Sogndal, og nå er det regjerende dobbeltmester Rosenborg som står for tur. RBK har også slitt med å finne målet innledningsvis. I fjor hadde trønderne 10 mål på de to første kampene, i år har de et.

Tips: B – @2,05

03.04.2016

Odd – Tromsø, 15.30 på Skagerak Arena (TV 2 Sport Premium 4)

Medaljejagende Odd fikk en god start med seier mot Rosenborg, men kom raskt ned på jorda etter 0-0 mot nyopprykkede bergensere. Odd har kun scoret et mål, men har heller ikke sluppet inn noen. Tromsø sjokkerte Molde i første runde, og fikk også med seg et poeng mot Start. De vil gi Odd hard kamp om poengene.

Tips: H – @1,38

Aalesund – Brann, 18.00 på Color Line Stadion (TV 2 Sport Premium 4)

Aalesund åpnet med en trepoenger hjemme mot et tafatt Stabæk-lag, men ble banket av Haugesund i andre runde. Aalesund står dermed med tre baklengsmål etter to runder. Brann har overrasket i de to første rundene, og har sanket poeng mot både Strømsgodset og Odd. De går også i 0 på +/- statistikken.

Tips: B – @3,05

Sarpsborg 08 – Sogndal, 18.00 på Sarpsborg Stadion (TV 2 Sport Premium 5)

Sarpsborg 08 har, i likhet med Vålerenga, ikke scoret et eneste mål i årets Tippeliga. De spilte treningskamp mot Fredrikstad på mandag, og spillet begynner kanskje å sitte bedre for sarpingene. Sogndal tok sin første trepoenger mot Vålerenga i forrige runde, og viste tendenser. Dette vil bli en jevn kamp.

Tips: U – @3,35

Bodø/Glimt – Stabæk, 18.00 på Aspmyra Stadion (TV 2 Sport Premium 6)

Bodø/Glimt har fått en bra start på sesongen, og ligger på en overraskende andreplass med 4 poeng. Glimt tok i forrige runde med seg et poeng fra Åråsen, og nysigneringen Jevtovic fortsatte å vise seg frem. Stabæk har sett tamme ut i starten av sesongen, og står med null poeng. Det tilsier nedrykk.

Tips: H – @2,00

Strømsgodset – Haugesund, 20.00 på Marienlyst Stadion (TV 2 Zebra)

Strømsgodset jager medalje, men har kun tatt et poeng på de to første kampene. Det kom mot Brann i første serierunde. Etter tap mot Rosenborg i forrige runde, står dermed Godset uten seier. Haugesund er Tippeligaens formlag, og har vunnet begge de innledende kampene henholdsvis 1-0 og 3-0. Det vil si at de har holdt buret rent i begge kampene.

Tips: B – @4,50

Odds levert av Norsk Tipping

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -