Forren på vei til 2. Bundesliga-klubb

228

Vegar Forren skal være på vei til Tyskland, og til den tyske 2. Bundesliga-klubben TSV 1860 München.

Skal ha reist ned til Tyskland

Etter det VG forstår skal det bare gjenstå små detaljer før Vegard Forren er klar for 1860 München. Mandag reiste han ned til Tyskland for å bli enig om en kontrakt med laget som ligger på en 14 plass i 2. Bundesliga.

 

- Annonse -

 

Slutten på flere måneder med spekulasjoner

Noe som kan bety at det kan bli slutten på flere måneder med spekulasjoner, på hvor den tidligere Molde-stopperen fortsetter sin fotballkarrieren. Forren har vært uten kontrakt etter at Molde ikke ønsket å møte komme spillerens krav. Noe som gjør at spilleren går gratis til en annen klubb.

I et intervju med VG

I et intervju gjort med VG, for noen måneder tilbake. Skal han sagt at han håper, og kunne  gå til en klubb ute i Europa. Han var også tidligere linket med en overgang til Rosenborg. Nå ser det ut til at han forsetter karrieren i 2. Bundesliga og et liv i 1860 München.

Til Romsdals Budstikke

For en halvannen uke siden fortalte hovedpersonen i et intervju gjort med Rbnett at han ønsket seg en retur til engelsk fotball.

–  Jeg vet at det er interesse fra forskjellige land, men jeg har foreløpig ikke konkrete tilbud å ta stilling til. Det er agenten (Jim Solbakken) som tar seg av dette. Jeg er trygg på at han kommer opp med et best mulig tilbud til meg, sa Forren rbnett

En del nordmenn fra før i 2. Bundesliga

Om han skulle bli 1860 München-spiller. Så er han ikke den eneste nordmannen i den ligaen. Fra før av er det en rekke med nordmenn, som spiller for de forskjellige klubben. Så han blir ikke alene i 2. Bundesliga.  Det er til sammen ni nordmenn fordelt på 6 klubber.  Iver Fossum og Stefan Strandberg (Hannover), Bård Finne (Heidenheim), Even Hovland (Nürnberg), Veton Berisha, Zlatko Tripic og Mathis Bolly (Greuther Fürth) og Vegard Hedenstad (St. Pauli).

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -