Fotballforbundet avviser Aues protest

260
Det tyske fotballforbundet har avvist protesten til Erzgebirge Aue. Bilde: Wikimedia. Erzgebirge Aue logo

Det tyske fotballforbundet (DFB) avviser Erzgebirge Aues protest mot kampen mellom SV Darmstadt og Aue (1:0). Dermed må Aue spille kvalikkampene mot Karlsruher SC, og er i fare for å rykke ned til 3. Liga.

Aue hadde lagt inn protest på mandag på grunn av en del relevante feilavgjørelser til dommeren Sören Storks. Blant annet fikk ikke dommerteamet en scoring til Aue med seg, og oppfattet ikke ballen bak målstreken. På grunn av tapet havnet Aue på 16. plass i 2. Bundesliga, og må spille kvaliken mot Karlsruhe.

– Dommerens avgjørelser må anses som faktaavgjørelser som ikke kan ankes. I tillegg har mistanken om manipulasjon ingen røtter i virkeligheten, og kan ikke bevises, sier DFB-domstolens leder, Hans E. Lorenz, til forbundets hjemmeside.

DFB har forhørt seg med den uavhengige tjenesten Sportradar som bekrefter at det ikke fantes noen påfallende veddemål på kampene i 2. Bundesliga.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -