Frankfurts nye spissduo senket Union

62

(Union – Frankfurt 1-2) Nysigneringene Bas Dost og Andre Silva sikret Eintracht Frankfurt den første borteseieren i Bundesliga denne sesongen. Union Berlin tapte sin tredje kamp på rad.

Union åpnet kampen best. Vertene var aggressive og presset høyt. Manuel Friedrich hadde kampens første mulighet etter et hjørnespark. Kevin Trapp reddet mot midtstopperen.

Frankfurt trengte tid på å komme seg inn i kampen. Etter rundt tjue minutter tok gjestene imidlertid styringen. Likevel skapte Frankfurt ikke mange muligheter, ettersom pasningene i angrepsspillet ofte var for upresise. Andre Silva mistet ballen i god posisjon og klarte heller å overvinne Rafal Gikiewicz med en heading fra nært hold. Filip Kostics langskudd gikk så vidt til siden for mål. Dermed ble det ingen mål i første omgang.

I andre omgang, derimot, tok det ikke en gang tre minutter før kampens første scoring var et faktum. Gikiewicz måtte gi retur på et nytt langskudd av Kostic. Bas Dost var på rett sted til rett tid og satte enkelt inn ledermålet.

Etter en drøy time scoret også Dosts spissmakker. Djibril Sow slo et innlegg i boksen. Andre Silva headet ballen i nettmaskene.

Union ble deretter veldig offensive og skapte noen muligheter. Vertenes forsøk ble stoppet av Frankfurts sterke sisteskanse. Trapp var oppmerksom mot Anthony Ujah og vartet kort tid senere opp med en sterk redning mot Sheraldo Becker.

Fem minutter før slutt var keeperen sjanseløs. Beckers lave innlegg i boksen havnet hos Ujah. Den tidligere Lillestrøm-spissen banket ballen bak Trapp.

I kampens siste minutter forsvarte Frankfurt seg godt og Union klarte ikke å produsere flere muligheter. Dermed endte kampen med en fortjent borteseier.

Etter seks kamper har Frankfurt dermed ti poeng. Union står med fire poeng.