Fulham er tilbake i Premier League!

90

Fulham og Brentford møttes i kveld i playoff finalen om den siste plassen i Premier League. Der trakk Fulham det lengste steget!

Det ble en ekstremt spennende kamp mellom de to lagene som endte på tredje og fjerde plass på tabellen og som klarte å ta seg til finalen. Kampen gikk hele veien til ekstraomganger og helt på slutten av første ekstraomgang så kom kampens første scoring.

Les også: Alexis Sanchez er klar for Inter

Fulham vant ett frispark rundt nærmere 40 meter fra mål. Alle forventet ett innlegg inkludert Brentford sin keeper David Reya som plasserte seg en smule for offensivt. Det så Joe Bryant som banket til i nærmeste hjørnet bak en Reya som aldri rakk tilbake. Brentford trykket Fulham i den andre ekstraomgangen og skapte noen halvsjanser men klarte aldri å sette ballen i mål.

- Annonse -

Brentford presset åpnet rom bakover og etter 117 minutter fikk Fulham mer enn nok plass og det klarte de og utnytte og igjen var det venstreback Joe Bryant som satte ballen i mål. Bryant mottok ballen på rundt 25 meter og satte fart, spilte vegg med Mitrovic og kom da alene mot keeper. Der var Joe Bryant helt rolig og trillet bare ballen rolig rundt keeper og Fulham følte seg nok da sikre.

Men 3 minutter på overtid i andre omgang så fikk Brentford en scoring tilbake. Ballen ble lempet inn fra venstre på hodet til danske Nørgaard som headet den tilbake til landsmann Dalsgaard som headet Brentford tilbake i kampen. Dessverre for Brentford kom scoringen for seint og de fikk ikke flere muligheter.

Les også:Disse lagene møtes i finalen om en Premier League plass

Dermed er Fulham klare igjen for Premier League kun 1 år etter de rykket ned. Mens Brentford som har ventet i hele 73 år må belage seg på enda ett år i Championship.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -