For andre gang på tre dager kunne de juble helt på slutten

120

Augsburg har aldri slått Schalke på åtte forsøk i ligaen tidligere, men i det niende kom de tre kjærkomne poeng for bunnlaget da Caliuby scoret seiersmålet i det 92. minutt. Som vi skrev i Før runden-reportasjen lørdag, så har nok ikke Caliuby (bildet) glemt sin Bundersliga-debut tilbake i 2008. Da fikk han åtte minutter på banen, både byttet inn og ut, og scoret ett mål. Det var for Wolfsburg den gang mot Schalke.

I dag var det en flott volley fra brasilianseren som sikret Augsburg seieren og deres tredje seier på de fire siste kampene. Det ser straks lysere ut for Augsburg som har hatt en tung høst etter den utrolige femteplassen sist sesong.

Det ble liv i en forholdsvis svak kamp etter 34 minutter da et skudd fra Dominik Kohr gikk via helen til Jeong-Ho Hong og koreaneren fikk kreditert scoringen til store protester fra Schalke-keeper Ralf Fährmann som mente han sto offside. Reprisene viste vel at Fährmann ikke hadde noen veldig god sak, og dommer og assistent godkjente målet.

Resten av omgangen måtte Augsburg-keeper Marwin Hitz i aksjon ved tre anledninger da han stoppet Sané, Meyer og Choupo-Motings gode sjanser.

Schalke fortsatte presset etter pause og Leon Goretzka traff tverrligger før Sead Kolasinac 20 minutter før slutt scoret et brillefint mål etter en kombianasjon med Choupo-Moting. Da ble det 1-1 og lagene var like langt. Uavgjort har det endt i tre av fire tidligere oppgjør mellom lagene i Bayern, men på overtid dukket altså Caliuby opp med en vakker scoring. Augsburg viste mest angrepsvilje siste kvarteret og således en ikke ufortjent seier.

Det var andre kamp på rad at Augsburg avgjorde i sluttminuttene. I midtuka gikk de videre i Europa League etter avgjørende scoring i det 89. minutt mot Partizan Beograd.

Augsburg – Schalke 2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Jeong-Ho Hong (34), 1-1 Sead Kolasinac (70), 2-1 Caliuby (90+2)
Gult kort: Kohr, Koo, Augsburg
Tilskuere: 28.410

Innlegget For andre gang på tre dager kunne de juble helt på slutten dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com