Girona sjokkerte på Bernabeu!

242

Girona sjokkerte Real Madrid på Santiago Bernabeu. Hjemmelaget var soleklare favoritter på forhånd, men Girona overrasket og skapte bra med muligheter. Real Madrid ligger nå 9 poeng etter Barcelona med 14 kamper igjen å spille. Dette var det sjuende tapet for Real Madrid denne sesongen. Girona har hatt en tung periode og har ikke vunnet en ligakamp siden de slo Espanyol 25. november. Etter en god start på sesongen begynte de å nærme seg nedrykksstreken. Dette var 3 utrolig gode poeng for Girona.

Hjemmelaget tok føringen ved Casemiro etter 25 minutter. Dette var også pauseresultatet. 20 minutter ut i andre omgang fikk Girona straffe som storscorer Stuani satte i mål. Vinnermålet kom etter en kontring i det 79. minutt der Courtois må gi en retur og der er Portu fremme og setter 2-1 til Girona. Ramos fikk sitt andre gule på overtid og dermed rødt. Det betyr at han har karantene både i ligaen og CL.

Barcelona vant sin kamp hjemme mot Valladolid lørdag kveld. Det var et noe reservepreget hjemmelag som vant 1-0 uten å imponere noen. Messi satt inn en straffe etter at Pique ble felt. Barcelona fikk en straffe til på slutten av kampen etter at Coutinho ble klart felt. MEssi setter den på akkurat samme sted, men nå er tidligere Barcelona-keeper Masip nede og redder. Det skal sies at Masip hadde en fantastisk dag på jobb mellom stengene på sin gamle hjemmebane.

Atletico Madrid vant også med knappest mulig margin 1-0 over Rayo Vallecano. Ingen overraskelse at det var Griezmann som ble den som avgjorde.

De tre store lagene i Spania har nå klart å skulle seg ut på toppen. Som vanlig så vil trofeet havne i Barcelona eller i Madrid. Sevilla på fjerde plass er heller ingen overraskelse. Men rett bak finner vi Getafe og Alaves. De er med i kampen om en CL-plass og det er det ikke mange som hadde ventet før serien startet.