Haaland debuterte i Bundesliga med Hattrick!

139
Erling Braut Haaland er klar for Borussia Dortmund. Bilde: Werner100359, Wikimedia.

Augsburg-Dortmund 3-5

- Annonse -

For en start vi fikk på 2020!

Som i ligastarten i august var det Augsburg som startet showet. Da scoret de etter et minutt, nå kom 1-0 etter 34 min ved Niederlechner. Men like før burde gjestene gått opp til både 0-2 og 0-3. Flere gigantmuligheter. Men vertene ledet til pause.

Richter doblet ledelsen for vertene etter 46 min. Så begynte endelig maskineriet å våkne for gjestene 2-1 etter 49 min ved Brandt. Like etter ser vi Haaland i gang med å varme opp. Men vertene øker til 3-1 etter 55 min, Niederlechner igjen. Så kommer øyeblikket vi har venta på. Haaland inn fra benken etter 57 min. Og det tar to min før han presenterer seg! 3-2 ved Haaland. En bedre start kan han ikke få!  61 min Sancho til 3-3. Ellevill kamp. 71 min VAR i aksjon, var Hazard i offside? Nei, mener VAR. Haaland får godkjent sin andre scoring. Og etter 79 min er hattricket et faktum. 3-5 og Erlings tredje mål på bare 20 min.

En vanvittig start på Haalands karrière i Bundesliga!

Kommentarer

kommentarer