Hannover har sparket Breitenreiter

124
André Breitenreiter har fått sparken. Bilde: Thomas Rodenbücher, Wikimedia.

André Breitenreiter er ferdig i Hannover. Treneren fikk sparken én dag etter 1-5-tapet i Dortmund. Sammen med Breitenreiter må også assistenttrener Volkan Bulut forlate klubben.

– Denne avgjørelsen var vanskelig for oss og for meg personlig, fordi samarbeidet mellom André og meg hele tiden har vært veldig tett og tillitsfullt. Hans navn vil for alltid være knyttet til opprykket i 2017 og det at vi sikret plassen uten store problemer i fjor. Vi takker ham og Volkan Bulut for det de har oppnådd og det gode samarbeidet, sier Hannovers sportssjef, Horst Heldt, til klubbens hjemmeside.

Breitenreiter ble 96-trener i mars 2017. I løpet av de siste åtte kampene ledet han laget til opprykket i 2. Bundesliga. I forrige sesong havnet Hannover på 13. plass og berget plassen. Denne sesongen har Hannover kun to seire og elleve poeng etter 19 kamper. Klubben ligger nest sist i Bundesliga.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som overtar etter Breitenreiter. Ifølge avisen Bild skal Thomas Doll være klubbens førstevalg. Klubben kunngjør at en etterfølger skal presenteres «snarlig».

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -