OFFISIELT: Fossum klar for dansk fotball

147
Hannover 96 logo

Den norske landslagsspilleren Iver Fossum (23) forlater Hannover 96 og er klar for Aalborg.

Etter tre år i tyske Hannover 96, er Iver Fossum klar for dansk fotball. Det bekreftes på klubbenes hjemmesider, fredag. Danskene har kommet til enighet om en fireårskontrakt med nordmannen.

Iver Fossum slet med å få spilletid i Hannover 96 forrige sesong. Han blir ikke den første nordmannen i danske Aab, fra før har kjente spillere som Ståle Solbakken, Bård Borgersen, Petter Belsvik, Daniel Fredheim Holm, Kjetil Wæhler og Frank Strandli.

– Selv om Iver er en relativt ung spiller, har han masse erfaring fra det høyeste nivået, og vi ser på han som en markant forsterkning av laget, sier Aalborgs sportsdirektør, Allan Gaarde til klubbens hjemmesider.

– Jeg har selvfølgelig forhørt meg i fotballmiljøet, hvor AaB har et godt omdømme både på det menneske plan, men også med tanke på å spille attraktivt, og det hadde jeg stor lyst til å bli en del av, sier nordmannen selv om overgangen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -