Uavgjort i Hannover og Bochum – Bielefeld-seier i Regensburg

85
Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Hannover 96 har ikke fått en god start i 2019/20-sesongen. Mot Greuther Fürth spilte laget kun uavgjort. Bochum tok poeng mot Wehen etter at gjestene ledet 3-0. Bielefeld vant i Regensburg.

Hannover 96 – SpVgg Greuther Fürth 1-1

Mot et statisk hjemmelag åpnet Fürth modig og var best i starten. Etter et kvarter kom Hannover seg bedre inn i kampen. Likevel sendte Paul Seguin gjestene i føringen etter halvspilt omgang. I det følgende var vertene svake. Fürth klarte å holde 96 unna eget mål og skapte noen farlige situasjoner.

To minutter etter pausen utlignet innbytteren Hendrik Weydandt. Hannover tok deretter styringen. Hjemmelaget skapte imidlertid kun noen få gode målsjanser. Fürth var passive i store deler av andre omgang, men var på tampen av kampen nære seiersmålet. Etter fire kamper har Hannover fem og Fürth sju poeng.

VfL Bochum – SV Wehen Wiesbaden 3-3

Wehen utnyttet Bochum katastrofale defensive feil i de første 45 minuttene. Manuel Schäffler scoret kampens første mål etter ti minutter. Max Dittgen doblet ledelsen, før Schäfflers scoret sitt andre for dagen. Bochum skapte noen muligheter, men var særdeles svake og usikre i forsvaret. Wehens 3-0-ledelse til pausen var fortjent.

Kampbildet endret seg fullstendig etter pausen. Bochum kjempet seg tilbake i kampen og skapte sjanser. Ulrich Bapoh scoret ti minutter etter pausen. To sene scoringer ved Jordi Osei-Tutu og Silvere Ganvoula, som scoret på et straffespark, sikret vertene ett poeng. På overtid ble Bapoh utvist. Wehen tok sesongens første poeng. Bochum har ett poeng mer.

Jahn Regensburg – Arminia Bielefeld 1-3

Regensburg presset høyt i begynnelsen. Etter en stund klarte imidlertid Bielefeld å spille seg ut av presset og tok initiativet i kampen. Særlig i omgangens siste kvarter var bortelaget klart best. I en sjansefattig omgang sørget Joan Edmundsson for at Bielefeld ledet fortjent til pausen.

Rett etter pausen utlignet Max Besuschkow. Målet ble tellende etter VAR. Scoringen vekket Regensburg som nå skapte en del farlige avslutninger. Ut av det blå scoret dog Manuel Prietl for Bielefeld. Deretter var gjestene trygge og avgjorde ved Reinhold Yabo fem minutter før slutt. Med åtte poeng ligger Bielefeld foreløpig på topp. Regensburg har fire poeng.