Haugstad inntar kontorene på klubbhuset

120
Lyn 1896 har hatt suksess med sin folkeinvestering så langt. Foto: Rune, Flickr.com

Erik Haugstad har inntatt kontorene på klubbhuset til Lyn 1896 FK.

Eirik Haugstad skal i fremtiden både være markedssjef og spiller for Lyn 1896 FK. Spilleren som lenge har vært en åpenbaring som fotballspiller i flere sesonger for Lyn. Nå skal han også herje på kontoret for klubben.

Nyutdannet

Haugstad er nyutdannet innen salg og markedsføring. Det betyr at Lyn ønsker hans bidrag på kontorene. En rolle som han pent har takket ja til. Han er også en av de som har stått bak konseptet «sammen mot toppen» – i hans nye rolle vil han få oppgaven som sponsorarbeider og øke interessen ut til medienorge.

Godt kjent i klubben

- Annonse -

Uten tvil en mann for fremtiden på kontoret. Det er ikke til å overdrive at han kjenner klubben bedre en mange andre. Det vil naturligvis være et stort bidrag for klubben. Det kan være noe som en klubb trenger, for et godt kjennskap til det indre i klubben er alfaomega for å bedrive toppklubb. Lyn 1896 FK har publisert et intervju med den nye mannen på markedsavdelingen for klubben.

Se intervju

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Les også: Flere tidligere Lyn-spillere på listen over de med flest kamper i Tippeligaen/Eliteserien

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -