Ingen scoringer mellom Würzburg og Karlsruhe

76

(Würzburg – Karlsruhe 0-0) Karlsruher SC har mistet to poeng i opprykksstriden. Til tross for flere store muligheter klarte ikke Karlsruhe å score i Würzburg.

Selv om Karlsruhe allerede var best i de første 45 minuttene, var kampen forholdsvis jevn. Ingen av lagene klarte å skape mange muligheter, og ballen var mest på midten. Den eneste store sjansen hadde Damian Roßbach som bommet så vidt på målet etter et frispark.

Etter pausen produserte Karlsruhe flere store muligheter. Særlig Anton Fink kom til flere gode avslutninger, men bommet enten på mål, ble blokkert eller klarte ikke å overvinne Leon Bätge. Peter Kurzweg klarerte Marvin Wanitzeks forsøk på streken.

Würzburg våknet først mot slutten av kampen. I løpet av de siste ti minuttene skapte vertene to store muligheter. Både Dominic Baumann og Orhan Ademi bommet dog så vidt på målet.

På overtid var Karlsruhe nære en scoring. Damian Roßbachs innlegg headet Sercan Sararer mot målet, men traff kun tverrliggeren. Dermed endte kampen uten scoringer.

Etter poengdelingen ligger Karlsruhe på andreplassen, kun ett poeng foran kvalifiseringsplassen. Würzburg på sjetteplassen ligger åtte poeng foran nedrykksplassene.