Ingolstadt kun uavgjort mot Rostock

74
Stefan Kutschke. Bilde: Northside, Wikimedia.

(Ingolstadt – Rostock 2-2) Serielederne Ingolstadt har avgitt poeng mot Rostock. To straffesparkscoringer sørget for at Ingolstadt fortsatt er uten tap etter seks kamper.

Kampen begynte bra for vertene: Etter sju minutter ble Agyemang Diawusie felt i boksen. Stefan Kutschke var trygg fra elleve meter.

Utenom det skjedde det lite foran målene i første omgang. Rostock var gode i forsvaret, men harmløse i angrepet. Heller ikke Ingolstadt klarte å skape store muligheter. Begge lag kom kuntil én farlig situasjon hver før pausen.

Aaron Opuku utlignet fem minutter etter pausen. 20-åringen kom seg forbi to motspillere, inn i sekstenmeteren og hamret ballen under tverrliggeren.

Scoringen vekket bortelaget som var best i store deler av andre omgang. Rostock skapte flere store muligheter mot et passivt hjemmelag.

Fire minutter før slutt ble gjestene belønnet. Etter Mirnes Pepics hjørnespark stanget Kai Bülow inn ledermålet.

På overtid røk likevel seieren for Rostock. Sven Sonnenberg felte Kutschke i boksen og forårsaket Ingolstadts andre straffespark. På nytt var Kutschke trygg fra krittmerket.

Etter seks kamper er Ingolstadt fortsatt ubeseirede og har 14 poeng. Likevel kan laget miste førsteplassen i løpet av helgen. Rostock har kun fem poeng etter seks runder.