Intervju Anders Karlsen

411

Som sagt i en av mine tidligere poster så har jeg sagt at jeg kommer til å ha intervjuer med forskjellige spillere også dine sesongen, tidligere har jeg intervjuet kommende Fc Show trener Runde Gjerde Soltvedt nå kommer intervjuet med Anders Karlsen.

 

Anders Karlsem er en 19 år gammel midtbanespiller fra Ullandhaug som har spilt junior og seniorfotball for Sif i nesten hele sin karriere men i fjor gikk han en annen vei å valgte å spille for Fc Show som spiller i 4 divisjon. Etter en strålende vår sesong for de rosa valgte unggutten å trappe ned ved å spille for Tjensvoll i 6 divisjon, etter sesongen var han igjen Bosman spiller da han valgte å forlate Tjesnvoll.

Karlsen har vært en ettertraktet mann denne vinteren, å myr tydet på at han skulle velge moderklubben Sif men det ble det ikke noe av. Vi fikk æren å ha et intervju med unge Karlsen, å her var det han hadde å si.

- Annonse -

 

Hvor spiller du neste sesong, å hvorfor valgte du den klubben?

–  Jeg spiller for Fc Show! Jeg valgte å gå tilbake til show får de har et spennende opplegg på gang. Treneren var positive til meg å jeg ville spille under han. Så det var hoved grunnen for at jeg valgte show.

 

hva er målet for show og deg selv denne sesongen?

–  Målet for klubben er å holde seg i 4 div å det ser lyst ut.  Mitt mål er å hjelpe laget mest mulig. Å prøve meg på 20 assist. Hadde 10 på ein halv sesong i fjor så.

 

Du valgte å forlate show etter vår sesongen i fjor til fordel for Tjensvoll va var grunnen?

–  Grunnen var at jeg mistet motivasjon og glede for treningene var dårlige og manglet folk. Men det var ikke mye bedre i Tjensvoll.

 

En annen lokalfotballekspert Lars Fisketjøn har tippet dere på en 6 plass i sitt tips, har dere lyst å motbevise det tipset å kjempe helt oppe i toppen?

–  Ja selvfølgelig har med det. Å vi skal klare topp 4. Vi har fått inn spennende spillere i Sander Oaland, og Kittinian Kaephou så det ser lovende ut. Å kan ikke glemme Rune Soltvedt så er en brukbar spiller han også.

 

Hvilke klubber blir med å regne i toppen?

–  Jeg tror det kommer til å bli jevnt. Men show, Vaulen, Sunde, Hundvåg og Mil. Men må ikke avskrive 2er lagene.

 

Hvem blir toppscorer i avdelingen? (4 div avd2)

–  Daniel Håland (Fc Show) Når han har en tilrettelegger som meg, bør han bli toppscorer 😉

 

 

Da takker vi Anders Karlsen for intervjuet å ønsker han og Fc Show lykke til med sesongen!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -