Jerv nære å ende som slakt.

692
FK Jerv
Det så lenge ut til å bli meget komfortabelt hele veien for de gulkledde fra Grimstad, men med en høydramatisk innspurt fra Kongsvinger, anført av en frisk innbytter Güven, kunne ting fort blitt helt annerledes.
– Deilig seier, vi gjør det unødvendig spennende på slutten men klarer heldigvis å ri det i land! For min egen del var det deilig at scoringen endelig kom. Har vært involvert i en del mål i form av å være 3. sist eller 2. sist på ballen, men det er noe med å sette den selv. Lagets form er stigende så vi får håpe at vi gjør en god kamp mot Mjøndalen og at høsten blir bra sier en lykkelig målscorer Joachim Edvardsen til fotballnerd.no etter kampen.
Kongsvingers Adem Güven befinner seg naturlig nok i andre enden av skalaen etter den dramatiske slutten:
– Det var rett og slett et fortjent tap selv om vi var bedre de siste 20-30 min så er jerv bedre enn oss i 60-70 min.
Jerv tok fortjent ledelsen 1-0 etter 23 minutter ved Andreas Hagen. Midtbanespilleren avsluttet et helhjertet løp led å stupheade innlegget fra Joachim Edvardsen i mål.
De drøyt 1200 supporterne jubler fortjent etter en flott scoring, men minutter før pause skulle en nær surrealistisk hendelse på banen utløse frustrasjon for hjemmelagets fans.
Ulrik Berglann river til seg en  tversoverpasning fra en forsvarsspiller, men blir lagt i bakken før han kommer seg opp og setter fart mot en utrusende målvakt, Otto Fredrikson. Berglann runder sisteskansen og kan trille ballen i mål før han nærmest blir kroppstaklet av egen lagkamerat, Dennis Antwi som i tillegg ender opp med å rote vekk mulighet.
Antwi ,som også tidligere i sesongen har vist til dels usympatiske trekk i form av egoisme foran mål, er linket til IK Start og Sparebanken Sør Arena men måtte nøye seg med å bli buet på av sine egne tilskuere på Levermyr ved denne anledningen.
Tannløst av Kongsvinger de første 45, men det skulle snart bli værre etter en drømmestart på 2. Omgang for hjemmelaget.
Etter litt klabb og babb blir ballen liggende fri like innenfor 16-meteren. Fra høyre kommert Joachim Edvardsen inn i feltet med stor fart og øker enkelt til  2-0 på fint vis etter 53 minutter.
Først når tidligere omtalte Güven settes innpå får Kongsvinger sin første ordentlig sjanse, men enn så lenge vil det seg ikke.
Etter 65 minutter er Antwi og Berglann blitt venner igjen. Spissen finner Berglann på løp spiller kantspilleren alene gjennom med keeper.  3-0.
Tiltross for at det ser mørkt ut er Kongsvinger endelig på vei inn i kampen nå.
Adem Güven sin vakre lobb reddes med nød og neppe på streken etter 77 minutter.
2 minutter senere serverer Güven Mats Moldskred som får stå alene  mot litt passive Jerv-spillere.
3-1.
Bare titalls dekunder senere var Güven på farten igjen og setter 3-2 bak en frustrert Jerv-keeper Knutsen.
Med det lyser det et håp for bortelaget som fortsetter å holde trykket i sluttminuttene, men det vil seg ikke. Jerv slipper med skrekken, men vinner likevel fortjent alt i alt.