Klinsmann er tilbake i tysk fotball

277
Jürgen Klinsmann er tilbake i tysk fotball. (Foto: IIJ Events, Wikimedia)

HerthaJürgen Klinsmann er tilbake i tysk fotball etter å ha vært ti år borte.

Den tidligere landslagsspilleren Jürgen Klinsmann er tilbake i tysk fotball. Hvor han blir  styremedlem i Hertha Berlin, det opplyser klubben fredag. Klionsmann som både vant EM og VM som spiller for det tyske fotballlandslaget og hadde stor suksess som landslagssjef, hvor han ledet laget til en Bronse i VM på hjemmebane tilbake i 2006.

Siden den gangen har han ikke vært involvert i tysk fotball siden han i 2009 fikk sparken som trener for Bayern München. Etter det var han i flere år trener for USA sitt herre landslag i fotball. Men har vært borte fra fotballen siden 2016.

Nå skal Klinsmann involvere seg i hovedstadsklubben Hertha Berlin.  Investoren Lars Windhorst økte fredag sin eierandel i klubben fra 37,5 til 49,9 prosent, det meste en investor utenfra har lov til å eie i en tysk klubb. Eierandelen gir ham rett til å utnevne fire av de ni styremedlemmene, og en av de plassene gikk til Klinsmann.

– Jeg er glad for med ett slag å bli del av det mest spennende fotballprosjektet i Europa, og attpåtil i en klubb jeg føler meg knyttet til, sier Klinsmann til klubbens nettsted.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -